Werken bij - Bomenpark
Werken bij

Bij het Bomenpark werk je in een prachtige groene omgeving met mooie producten, verrassende gerechten en een gezellig divers team!

Bij het Bomenpark werk je in een prachtige groene omgeving met mooie producten, verrassende gerechten en een gezellig divers team! Kijk op onze social media kanalen voor sfeerbeelden.

Dat jij alles op alles zet voor een perfect avondje uit voor onze gasten, dat vinden wij vakmanschap. Met jouw inzet, betrokkenheid, flexibiliteit en oog voor kwaliteit, kunnen we gasten pas écht blij maken. Van de voorbereidingen op de komst van de gasten tot het tevreden naar huis gaan van gasten.

Ben je vrolijk, gastvrij en heb je liefde voor de horeca en lijkt het je wat om bij ons te komen werken? Bijna altijd zijn we op zoek naar nieuwe Bomenpark-toppers, zowel parttime als fulltime als oproepkracht of vaste collega. Je ontvangt fooi en wij bieden jou een weekend dag vrij en leuke teamactiviteiten. Het is wel een vereiste om ook in de avonden en weekenden beschikbaar te zijn!

Ben je vanaf juni beschikbaar omdat je examen of proefwerkweek erop zit? En wil je wel een extra zakcentje verdienen? Dan kunnen we jou gebruiken om onze zomerdrukte aan te kunnen.

Bediening

Wil jij als gastheer of -vrouw het gezicht van het Bomenpark zijn aan tafel bij de gasten? Dan is medewerker bediening iets voor jou. Bij meer ervaring in de horeca zijn er mogelijkheden om te werken op een hoger functieniveau, waarbij je collega’s enthousiasmeert, aanstuurt op de werkvloer, nog meer verantwoordelijkheid neemt en overzicht houdt.

Solliciteren

Keuken

Zijn jouw kookkunsten om je bord bij af te likken? In onze keuken kun je terecht in verschillende functies (van medewerker keuken, zelfstandig werkend kok, souschef tot chefkok)

Solliciteren

Afwas

Help jij onze medewerkers in de bediening en keuken om alles spik en span te houden met behulp van onze supersnelle vaatwasser? Werken als afwasser is de ideale plek om ons bedrijf te leren kennen en later door te groeien naar een functie in de keuken of het restaurant. Je kunt starten vanaf 15 jaar.

Solliciteren

Leerling

Volg je een horeca-opleiding, ben je leergierig en enthousiast en ben je op zoek naar een leerplaats in het nieuwe schooljaar om het vak te leren en ervaring op te doen in de praktijk?

Solliciteren

Interieurverzorg(st)er

Voor ons restaurant zijn we op zoek naar interieurverzorg(st)ers die ons leuke team komen versterken.

Solliciteren